Keresés

Google

A JÖVŐD

Utolsó kommentek

Friss topikok

Family Benefit - A nagy család

2009.11.07. 17:23 :: Hupy

Szép napot!

Ezt érdemes lesz végigolvasnod, kérlek, szánj rá pár percet.

Jelenleg az országot két nagy hírű vásárlói közösség osztja fel. A nemzetközi hátterű Lyoness és a hatalmas pörgést produkáló ScienNet. Mindkettőnek láthatod a reklámját a tévében.

Azonban a színfalak mögött készülődik egy harmadik közösség is, amely már az indulásakor négymillió embert fog érinteni a termékpartneri körével. A pénzügyi hátteret nyújtó bank és a termékpartnerek nevét a hivatalos indulásig nem mondhatom ki. Most legyen elég annyi, hogy az egyik legnagyobb partner - igen, mindenki ODA JÁR vásárolni. Úgy van, az az, ami eszedbe jutott!!

Jelenleg is tartanak Londonban a tárgyalások. És ha alá van írva a szerződés lesz egy kis előnyünk, amíg a két fél elkezdi reklámozni egymást, és mindenki ezzel fog foglalkozni...

Olyan JELENTŐS kedvezményekkel tudod majd megvásárolni a mindennapi szükségleteidet, az ételtől a ruházkodáson át a benzinig, a KÖZMŰ szolgáltatásokon keresztül a telefonig, amely eddig nem volt elérhető a vásárlói közösségek sorában.

A megkérdezett közgazdász erre a rendszerre azt mondta, hogy a számok rendben vannak! Az egyelőre még nem publikus termékpartnerek, boltok listáját megnézve, mi már TUDJUK, hogy nagyon sokan be fognak lépni ebbe a rendszerbe a már említett két vásárlói közösségből is.

Tehát nagyon NAGY az esélye, hogy ez lesz az új "őrület".

Mivel a rendszer még nem indult el, csak az ELŐREGISZTRÁCIÓK FOLYNAK, ITT, ÉS MOST TÉNYLEG AZ ELSŐK KÖZÖTT LEHETSZ! Ez mindenkinek számít, aki még nem gyakorlott a hálózatokban, mert az emberek azt gondolják, hogy ez csak azoknak működik, akik a "piramis tetején" vannak, ezért az elején nagyon nagy mennyiségű belépés történik.

HÁT AKKOR MOST AZ EGYSZER LEGYÉL TE IS A "PIRAMIS" TETEJÉN - LEGYÉL A CSÚCSON!

Egyelőre nincs más dolgod, mint ingyen és kötelezettségektől mentesen felregisztrálni ide:

https://fbeurope.com/register?parent=036744860684&ok

Ha nem nyílik meg kattintásra, másold a böngésződbe!

A megjelenő oldalon balra fent, tudsz regisztrálni!

EZEK UTÁN JAVÍTSD ÁT AZ AJÁNLÓI KÓDOT ÉS A NEVEDET AZ INNEN KIMÁSOLT SZÖVEGBEN, ( majd egy magadnak küldött e-mailben próbáld ki, hogy jól működik-e, a Te oldaladat nyitja meg,) ÉS A SAJÁT ELÉRHETŐSÉGEIDDEL KÜLDD TOVÁBB AZ ISMERŐSEIDNEK MINÉL ELŐBB!

Ha majd pár hét múlva elindul a rendszer, akár már egy több száz fős csoportod is lehet, akinek a mindennapi szükségleteire elköltött pénzéből (ha ő ételt, ruhát, benzint... stb... vesz) életed végéig részesülhetsz!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert kockázatod nincs, de később esetleg bánni fogod, ha nem lépsz!

Induláskor lesz egy médiakampány, ami abban lesz más, a két reklámtól, amit látsz a tévében, hogy ezt nem mi fizetjük, hanem a cég. De a bejövő embereket azoknak adja, akik tájékoztatják őket!!!

https://fbeurope.com/register?parent=036744860684&ok

Ha nem nyílik meg kattintásra, másold a böngésződbe!

A megjelenő oldalon balra fent, tudsz regisztrálni!

Tehát ez az én linkem, ha regisztráltál, és továbbküldöd, javíts át a levélben mindkét helyen a tiedre.

A regisztrációd után a rendszertől kapsz egy számot (amit a linkben a törtvonal után látsz) ez az ID számod, ezt a számot írd be a fenti két linkben szereplő szám helyére. A legbiztonságosabb, ha az egész linket törlöd, és újat készítesz a Te kódoddal (ID számoddal)!

Akit zavartam a levelemmel azoktól elnézést kérek!

Köszönöm, hogy elolvastad!

The Beset Football
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
       
       
       

           

               


           

       

   
   
   

 
 

Szólj hozzá!

Bomba gól az NB 3 -as Várda Se - Nyírmada mérkőzésen

2008.03.21. 22:05 :: Hupy


1 komment

Tottenham - PSV Online közvetítés

2008.03.06. 21:02 :: Hupy

Tottenham - PSV Online
(SopCast szükséges)

1 komment

Seria A 20. forduló

2008.01.25. 18:30 :: Hupy

Dátum Párosítás
26.01.2008 Sampdoria - AC Siena
26.01.2008 AS Roma - US Palermo
27.01.2008 FC Empoli - AC Fiorentina
27.01.2008 AC Milan - FC Genova
27.01.2008 Udinese Calcio - Inter Mailan
27.01.2008 FC Torino - Lazio 
27.01.2008 Cagliari  - SSC Nápoly
27.01.2008 Catania  - FC Parma
27.01.2008 Atalanta  - Reggina 
27.01.2008 AS Livorno - Juventus

A Seria A 20. fordulójának a párosítása a fentiek szerint alakul.

Szólj hozzá!

"Alpesi Diesel - Vicces Videó"

2008.01.08. 20:40 :: Hupy

Ha szeretnél két vidám percet magadnak nézd meg a videót itt:

Megnézem a videót

:)

Szólj hozzá!

Ausztria - Svájc 2008-as EB csoportbeosztása

2007.12.02. 13:02 :: Hupy

A csoport
A1 Svájc
A2 Cseh
A3 Portugália
A4 Törökország                                   
A házigazda Svájciaknak nem sok esélyük lesz a másik három csapattal szemben.  
                                                  
B csoport
B1 Ausztria
B2 Horvátország
B3 Németország
B4 Lengyelország


C csoport
C1 Hollandia
C2 Olaszország
C3 Románia
C4 Franciaország


D csoport
D1 Görögország
D2 Svédország
D3 Spanyolország
D4 Oroszország

Kisorsolták a csoportokat a jövő évi Labdarúgó Európa Bajnokságra. Érdekes csoportok vannak, a C csoport lehet a halálcsoport. Ahol Hollandia, Olaszország, Románia és Franciaország csapatai csapnak össze.

1 komment

Sorozat 3. - Hamburg SV

2007.12.01. 18:28 :: Hupy

   1887. szeptember 27-ét nevezi meg a Hamburgi Sport Egyesület alapításának dátumát, de a tulajdonképpeni alapítás csak 1919. június 2-án történt. Ezen a napon történt a három helyi csapat SC Germania 1887 a Hamburger FC 1888 és az FC Falke összevonása. Az összevonás után a csapt Hamburg 88-Germania-Falken néven szerepelt. Az első sikerét 1922-23-as idényben szerezte, amikor először bajnok lett a csapat, de erről a címéről "lemondott". A bajnoki döntő első mérkőzése sötétség miatt félbe szakadt az Fc Nürnberg ellen. A visszavágó pedig a játékosok csekély száma miatt. Ekkor még nem volt lehetőség cserére. A kiállítások és a sérülések miatt csak 7 játékos maradt a pályán. A játékvezető a szabályok ellenére lefújta a mérkőzést, és a Német Labdarúgó Szövetség a Hamburgot kiáltotta ki bajnoknak, amiről önként lemondtak. A következő "igazi" bajnoki címet 1923-ban szerezték meg 3-0 -ás győzelemmel, az SC Union Oberschöneweide ellen. Majd 1928-ban 5-2 re győzetek a Herta BSC ellen.
    A náci hatalomátvétel után, hosszú ideig nem érhetett el sikereket, majd csak 1937 után.
    1947-ben indult a csapat az "Északi - Felső - Ligában" ami a Bundesliga megalapításáig a legrangosabb futball osztálynak számított. A Budnesliga megalapításáig 16 igényből 15 bajnoki címet szerzett. Hogy ezután a Regionális Bajnoki címet nem adták ki többé a kezükből , az Uwe Seelernek köszönhető, aki 1954-ben került a csapatba. 1960-ban Németországban az év játékosa lett. A Budnesliga megalapítása után, már nem tudtak hasonló sikereket elérni, bár Uwe Seeler még 2-szer lett az év játékosa 1964-70  között. Pályafutását 1972-ben fejezte be.
    A legnagyobb sikereket a '70-es évek végén és a 80-as évek elején érték el, ami az akkori menedzsernek Günter Netzernek és a siker edzőknek Branco Zebecnek és Ernst Happelnek volt köszönhető. Az ő irányításuk alatt 1978 és 1984 között 3 szor lett német bajnok a csapat. 1982 januárja és 1983 januárja között 36 mérkőzésen maradtak veretlenek, ami a mai napig Budnesliga-rekord.
    Ebben az időben már külföldi csapatok számára is nehéz ellenfélnek számított. 1977-ben az Anderlecht 2-0 ás legyőzésével megnyerték az Európa Kupát, majd 1983-ban a Juventus legyőzésével (1-0) szintén elhódították ezt a kupát.
    1987-től a csapat szenvedett a bajnokságban, sokszor a kiesés elkerülése is nehéz dolgonak bizonyult. A csapat csőd szélére került, amiből csak úgy tudtak kilábalni, hogy a Lazionak eladták legjobb játékosukat Thomas Dollt.

Szólj hozzá!

A 2010-es Dél-Afrikai Világbajnokság selejtezőcsoportja, magyar szemszögből

2007.11.26. 17:01 :: Hupy

Megvan - kezdhetném így is ezt a gondolatmenetet - de nem a kijutás, hanem a sorsolás. Mindenki bizakodva várta a vasárnapi sorsolást, hogy hátha gyengébb csapatokat kapunk velünk egycsoportba, és Magyarország 100% -os teljesítménnyel 30 rúgott és 0 kapott góllal kijut 24 év után egy világbajnokságra. Bármennyire is bizakodtunk nem így lett. Megkaptuk a portugálokat, C. Ronaldoval, akit én személy szerint egy elkényeztetett kisfiúnak tartok. Ott vannak a "gyenge" svédek Ibrahimoviccsal, valamint a dánok is. Ja és ne feledkezzünk meg Albániáról és Máltáról sem. Mennyi esélyünk van? Szerinted???


7 komment

Európai Football Körkép

2007.10.31. 17:09 :: Hupy

    Előrehozott fordulót rendeznek Európa szerte, Angliától Spanyolországig. Nem is akármielyet. Elég ha csak annyit mondok, Valencia - Real Madrid, és Lazió - Róma. Örülnék ha azt mondhatnám, hogy olyan szintű összcsapások ezke, mint anno a Fradi - Újpest meccsek voltak. De sajnos a magyar foci olyan szintű sose lesz.
    Ha már a Fradi szóba került ismét nem tudták eladni. Nem volt aki bevállalja. Vajon spekulálnak a vevők? Látja Kisteleki úr ... ez lett a dologból... a Fradi meg fog szünni.
    Na de térjünk vissza a lényeghez:
Valenciába látogat a Királyi Gárda, azután hogy a hazai csapatnál elküldték az edzőt, mivel 3-0 ra kikaptak a Sevillától. Kik ülhetnek le a Valencia kispadjára: José Mourinho, Vicente Del Bosque vagy akár Fabio Capello is. Murinho nem tud szélp futbalt jászatni.  Ő az erőfudbal képviselője,  holott szerintem a Velenciára, és a spanyol csapatokra inkább a technikás játék a jellemző. Így őt nem tartanám jó választásnak. Capello róla se mondhatnám el, hogy olyan szép, látványos futbalt jászatott volna, anno a Milánnal, vagy legutóbb a Reallal. Bár az eredmény őt igazolja. Vicente Del Bosque-t  már szivesebben látnám a kispadon. Az én tippem az, hogy ő fog leülni a kispadra. ( Kiváncsi vagyok a te tippedre is !!! Lécci írd meg!)

A mai meccsre a tippem: Valencia - Real Madrid: 1-2

Szólj hozzá!

Braziliáé a 2014-es Vb

2007.10.30. 19:56 :: HupyA FIFA döntése értelmében, a rotációs rendszernek köszönhetően, a 2010 -es Dél-Afrikai Labdarúgó Világbajnokság után, 2014-ben Brazilia rendezhet világbajnokságot. Több mint 60 év után kapták meg újra a rendezés jogát. Romáriónak, Roberto Carlosnak, Ronaldonak, Rivaldónak, nem adatott meg, hogy saját hazájukban legyenek világbajnokok. Talán majd egy "újabb nemzedék" ahogy azta No Thanx is megénekelte. Még nem látni a jövőbe, de talán Kaka, Ronaldinho, és Robinho vezérletével talán sikerül otthon elhódítaniuk a kupát. Előre láthatólag egyetlen nagy vetéjtársuk akad, a Magyar Válogatott. Óriási párharcot igér a Ronáldino - Hajnal, valamint a Robinho - Fülöp párhrc. Hajrá magyarok!!!

Szólj hozzá!

Címkék: foci

Sorozat 2. - Larissa Fc

2007.10.30. 14:45 :: Hupy

Szintén az UEFA Cupa A csoportjának tajga a görög Larissa FC


A Larissa Fc 1964. május 17-én alakult 4 helyi csapat egyesüléséből (Larisaikos, Iraklis, Aris és a Toxotis ), és ez az egyesülés azt a jövőt vetítette elő, hogy a Larissa meghatározó csapata lesz a görög labdarúgásnak. A csapat szinéül a vörös (karmazsinvörös) és a fehér lett.

A csapat címerében egy ágaskodó ló található, mint a város antik kori jelképe. 1964 július 7-én játszotta első bemutatkozó mérkőzését a csapat a Panions ellen, ami 2-1 es győzelemmel ért véget. A klubb 9 kemény éven át küzdött, hogy felkerüljön az első osztályba, Stephan Karamfilovic irányításával. 1973. június 23-án jászottak a feljutásért a Kallithea csapata ellen, amit 3-0 ra megnyertek. Az első idényben 9. helyen végeztek a bajnokságban, ez a jó eredmény nem volt tartós, mert 2 év múlva kiestek. A Larissa újból nekifutott, elsősorban a helyi tehetségekre támaszkodva, 1978. június 18-án visszajutottak az első osztályba. 1982-ben Görög kupadöntőt játszottak a Panathinaikos ellen, amit 2-0 ra elbuktak ugyan, de ez fényes jövőt vetített a csapat elé. 2 évvel később a történelem ismételte önmagát a döntőben 1-0 ra alul maradtak. 3. nekifutásra végül sikerült elhódítani a kupát. 1985. június 22-én nyertek a PAOK ellen az Olimpiai Stadionban 4-1 re. Ekkor Andzey Streilau volt a Larissa edzője. A Larissát Európában egy pár hónappal korábban ismerték meg, ugyna is az UEFA kupában a negyeddöntőig meneteltek. A csapat útja a 8 közé a Siófokon és a Serveten kersztül vezetett. Ott 0-0 -ás első mérkőzés után a Dinamó Moszkva ejtette kis 1-0 ás összesítéssel. 2005. május 5-én végleg visszatért az elit csapatok közé, mikor is 1985 után ismét megnyerték a Görög Kupát a Panathinaikos ellenében 2-1 -re.


 


 


 

 

Szólj hozzá!

Rangadó a Seria A-ban

2007.10.28. 14:07 :: Hupy

Ma rendezik a Seria A csúcsrangadóját, a Milan - Róma mérkőzést. A Milan  a  BL siker után bizakodva várja az összecsapást. Habár  ha a Serie A idei statisztikáit nézzük, a tavalyi Olasz Kupa-győztes farkasok  esélyesebbnek tünnek. A Milan ugyanis még első győzelmére vár hazai pályán, míg a rómaiak négy meccs után a megszerezhető 12 pontból tízet szereztek idegenbeli meccseiken. A Milan szurkolók nagyon bíznak abban, hogy Gilardino hozza a BL-ben nyújtott teljesítményét. A hazaiak ásza, Kaka ugy tűnik vállalni tudja kisebb sérülése ellenére a mérkőzést, ugynez nem mondható el Francesco Tottiról, akit Luciano Spalletti nem nevezett a mérkőzésre.

A mékrőzést 14:45 kor a sport1 Tv közvetíti.

Várható kezdőcsapat:


AC MILAN: Dida – Oddo, Nesta, Maldini, Kaladze – Gattuso, Pirlo, Ambrosini – Seedorf, Kaka – Gilardino

AS ROMA: Doni – Panucci, Mexes, Juan, Tonetto – De Rossi, Pizarro – Perrotta, Giuly, Mancini – Vucinic


Végeredmény:  Ac MILAN - AS ROMA 0-1
Mirko Vucsinics 71. percben született gólja döntött

Szólj hozzá!

Sorozat 1. - Fc. Zenit

2007.10.26. 17:59 :: Hupy

Az Fc Zenit futbalklubb megalakulása 1925 májusára datálódik, Leningárdi Fém Munkások néven. Ezek a formálódás évei voltak, elősorban helyi  tornákon vettek részt. 1930 ban megnyerték a Leningrádi Városi Bajnokságot. Rövidesen indultak a Nemzeti Bajnokságban, 1936-ban a csapat Sztálin (Stalinets) nevét vette fel. A Szovjet bajnokságban eleinte, csak az úgynevezett B csoportba ( ami tulajdonképpen a második vonal) szerep a csapat, egészen 1938-ig míg, fel nem került az A csoportba. 1939-ben elbukták a Szovjet Kupát, a Szpartak Moszkvával szemben, akik abban az időben is verhetetlenek voltak.

1940-ben vette fel a csapat a Zenit nevet. A II. Vh. alatt 1944-ben nyerte el először a Szovjet Kupát.
Az elkövetkező 3,5 évtizedben nem sok sikert értek el. A legjobb eredményük, egy negyedik hely 1958-ban. Ötödikek lettek 1953-ban és 1976-ban. Ezek mellett a Szovjet kupában negyeddöntőig jutott többször is:1945, 1954, 1961, és 1977. Az 1980 ban elért bronz már sikernek számított.
Yuriy Morozov volt ekkor a vezetőedző.1984 ben a Leningrádi csapat megnyerte a Szovjet Szuper Kupát, és bejutott a Nemzeti Kupa negyeddöntőjébe, valamint 1986-ban még 4. helyen végeztek a bajnokságban.
Újra hullámvölgybe került a csapat mintegy 10 évre. A 90-es évek közepén Pavel Sadyrin vezetésével újból kilábaltak a válságból. Az első siker hosszú szünet után 1997-ben következett be, amikor a zenit a negyeddöntőig menetelt a Nemzeti Kupában. 1999-ben Anatoliy Davydov vezetésével megnyerték az Orosz Kupát. 2001-ben egy bajnoki bronz az edzőlegenda Yuriy Morozov irányítása alatt.

A legtöbb bajnokit Lev Burchalkin játszotta a klubb története során, mintegy 400 bajnokin vett részt. Emellett ő szerezte a legtöbb gólt is: 78-at. 1950-ben Anatoliy Korotkov lett a gólkirály 22-góllal.A klubb színe
: kék fehér
Szponzor: Adidas
Elérhetőség:
FC Zenit, 5 Galernaya St., St. Petersburg, 190000, Russia
Phone: +7 (812) 315-62-02
Fax: +7 (812) 315-62-02
http://www.fc-zenit.ru/


Kapusok
1Kamil ContofalskySlovakia03.06.197829
19082
16Vyacheslav MalafeevRussia04.03.197928
18576
Védők
22Alexander AnyukovRussia28.09.198225
17867
5Kim DongjinKorea Republic29.01.198225
18374
14Erik HagenNorway20.07.197532
18584
4Ivica KrizanacCroatia13.04.197928
18780
6Nicolas LombaertsBelgium20.03.198522
18883
3Martin SkrtelSlovakia15.12.198422
19181
Középpályás
88Alexander GorshkovRussia08.02.197037
18074
17Lee HoKorea Republic22.10.198423
18275
87Ilya MaximovRussia02.02.198720
18374
2Vladislav RadimovRussia26.11.197531
18276
25Fernando RicksenNetherlands27.07.197631
17571
11Radek SirlCzech Republic20.03.198126
18072
15Alexander SpivakRussia06.01.197532
17671
44Anatoliy TymoschukUkraine30.03.197928
18170
18Konstantin ZyrianovRussia05.10.197730
17672
Csatárok
10Andrey ArshavinRussia29.05.198126
17269
27Igor DenisovRussia17.05.198423
17670
7Alejandro DominguezArgentina10.06.198126
17369
8Pavel PogrebnyakRussia08.11.198323
18376
9Fatih TekkeTurkey09.09.197730
17875
# Név Nemzetiség
Születési  év
Év Magasság, cm Súly, kg


Szólj hozzá!

UEFA CUP 1. játéknap

2007.10.25. 22:03 :: Hupy

A.      Csoport

 

Zenit - AZ Alkmaar

1-1

 

Everton - Larissa

3-1 

 

 

B.      Csoport

 

Panathinaikosz - Aberdeen

3-0

 

Lokomotiv Moszkva – Atletico Madrid

3-3

 

 

C.      Csoport

 

Villarreal - Fiorentina

 1-1

 

Elfsborg - AEK

1-1

 

 

 

D.      Csoport

 

Basel - Rennes

1-0

 

Brann - Hamburg

0-1

 

 

E.       Csoport

 

Leverkusen - Toulouse

1-0

 

Sparta Praha - Zürich

1-2

 

 

F.       Csoport

 

Bolton - Braga

 1-1

 

Crvena Zvezda – Bayern München

 2-3

 

 

G.     Csoport

 

Anderlecht - Hapoel Tel Aviv

 2-0

 

Tottenham - Getafe

 1-2

 

 

H.     Csoport

 

Bordeaux - Galatasaray

2-1

 

Helsingborg - Panioniosz

1-1

 

Szólj hozzá!

UEFA Cup

2007.10.25. 20:56 :: Hupy


 

Svájcban elkészítették az labdarúgó UEFA-kupa csoportkörének sorsolását. A magyar labdarúgót foglalkoztató csapatok elkerülték egymást. A nyolc ötcsapatos csoportból az első három-három jut tovább a legjobb 32-be, ehhez a 24 együtteshez csatlakozik még nyolc csapat, a Bajnokok Ligája nyolc csoportharmadikja.


A csoport:
AZ Alkmaar (holland), Zenit (orosz), Everton (angol), 1. FC Nürnberg (német), Larissza (görög)
B csoport:
Panathinaikosz (görög), Lokomotiv Moszkva (orosz), Atlético Madrid (spanyol), FC Köbenhavn (dán), Aberdeen (skót)
C csoport:
Villarreal (spanyol), AEK Athén (görög), Fiorentina (olasz), Mlada Boleslav (cseh), Elfsborg (svéd)
D csoport:
FC Basel (svájci), Hamburger SV (német), Rennes (francia), Dinamo Zagreb (horvát), Brann Bergen (norvég)
E csoport:
Bayer Leverkusen (német), Sparta Praha (cseh), Szpartak Moszkva (orosz), Toulouse (francia), FC Zürich (svájci)
F csoport:
Bayern München (német), Bolton Wanderers (angol), Braga (portugál), Crvena Zvezda (szerb), Arisz Szaloniki (görög)
G csoport:
RSC Anderlecht (belga), Tottenham Hotspur (angol), Getafe (spanyol), Hapoel Tel Aviv (izraeli), Aalborg (dán)
H csoport:
Girondins Bordeaux (francia), Austria Wien (osztrák), Galatasaray (török), Panioniosz (görög), Helsingborg (svéd)

2 komment

süti beállítások módosítása