Keresés

Google

A JÖVŐD

Utolsó kommentek

Friss topikok

Family Benefit - A nagy család

2009.11.07. 17:23 :: Hupy

Szép napot!

Ezt érdemes lesz végigolvasnod, kérlek, szánj rá pár percet.

Jelenleg az országot két nagy hírű vásárlói közösség osztja fel. A nemzetközi hátterű Lyoness és a hatalmas pörgést produkáló ScienNet. Mindkettőnek láthatod a reklámját a tévében.

Azonban a színfalak mögött készülődik egy harmadik közösség is, amely már az indulásakor négymillió embert fog érinteni a termékpartneri körével. A pénzügyi hátteret nyújtó bank és a termékpartnerek nevét a hivatalos indulásig nem mondhatom ki. Most legyen elég annyi, hogy az egyik legnagyobb partner - igen, mindenki ODA JÁR vásárolni. Úgy van, az az, ami eszedbe jutott!!

Jelenleg is tartanak Londonban a tárgyalások. És ha alá van írva a szerződés lesz egy kis előnyünk, amíg a két fél elkezdi reklámozni egymást, és mindenki ezzel fog foglalkozni...

Olyan JELENTŐS kedvezményekkel tudod majd megvásárolni a mindennapi szükségleteidet, az ételtől a ruházkodáson át a benzinig, a KÖZMŰ szolgáltatásokon keresztül a telefonig, amely eddig nem volt elérhető a vásárlói közösségek sorában.

A megkérdezett közgazdász erre a rendszerre azt mondta, hogy a számok rendben vannak! Az egyelőre még nem publikus termékpartnerek, boltok listáját megnézve, mi már TUDJUK, hogy nagyon sokan be fognak lépni ebbe a rendszerbe a már említett két vásárlói közösségből is.

Tehát nagyon NAGY az esélye, hogy ez lesz az új "őrület".

Mivel a rendszer még nem indult el, csak az ELŐREGISZTRÁCIÓK FOLYNAK, ITT, ÉS MOST TÉNYLEG AZ ELSŐK KÖZÖTT LEHETSZ! Ez mindenkinek számít, aki még nem gyakorlott a hálózatokban, mert az emberek azt gondolják, hogy ez csak azoknak működik, akik a "piramis tetején" vannak, ezért az elején nagyon nagy mennyiségű belépés történik.

HÁT AKKOR MOST AZ EGYSZER LEGYÉL TE IS A "PIRAMIS" TETEJÉN - LEGYÉL A CSÚCSON!

Egyelőre nincs más dolgod, mint ingyen és kötelezettségektől mentesen felregisztrálni ide:

https://fbeurope.com/register?parent=036744860684&ok

Ha nem nyílik meg kattintásra, másold a böngésződbe!

A megjelenő oldalon balra fent, tudsz regisztrálni!

EZEK UTÁN JAVÍTSD ÁT AZ AJÁNLÓI KÓDOT ÉS A NEVEDET AZ INNEN KIMÁSOLT SZÖVEGBEN, ( majd egy magadnak küldött e-mailben próbáld ki, hogy jól működik-e, a Te oldaladat nyitja meg,) ÉS A SAJÁT ELÉRHETŐSÉGEIDDEL KÜLDD TOVÁBB AZ ISMERŐSEIDNEK MINÉL ELŐBB!

Ha majd pár hét múlva elindul a rendszer, akár már egy több száz fős csoportod is lehet, akinek a mindennapi szükségleteire elköltött pénzéből (ha ő ételt, ruhát, benzint... stb... vesz) életed végéig részesülhetsz!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert kockázatod nincs, de később esetleg bánni fogod, ha nem lépsz!

Induláskor lesz egy médiakampány, ami abban lesz más, a két reklámtól, amit látsz a tévében, hogy ezt nem mi fizetjük, hanem a cég. De a bejövő embereket azoknak adja, akik tájékoztatják őket!!!

https://fbeurope.com/register?parent=036744860684&ok

Ha nem nyílik meg kattintásra, másold a böngésződbe!

A megjelenő oldalon balra fent, tudsz regisztrálni!

Tehát ez az én linkem, ha regisztráltál, és továbbküldöd, javíts át a levélben mindkét helyen a tiedre.

A regisztrációd után a rendszertől kapsz egy számot (amit a linkben a törtvonal után látsz) ez az ID számod, ezt a számot írd be a fenti két linkben szereplő szám helyére. A legbiztonságosabb, ha az egész linket törlöd, és újat készítesz a Te kódoddal (ID számoddal)!

Akit zavartam a levelemmel azoktól elnézést kérek!

Köszönöm, hogy elolvastad!

The Beset Football
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
       
       
       

           

               


           

       

   
   
   

 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebestfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr561507463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása