Keresés

Google

A JÖVŐD

Utolsó kommentek

Friss topikok

Európai Football Körkép

2007.10.31. 17:09 :: Hupy

    Előrehozott fordulót rendeznek Európa szerte, Angliától Spanyolországig. Nem is akármielyet. Elég ha csak annyit mondok, Valencia - Real Madrid, és Lazió - Róma. Örülnék ha azt mondhatnám, hogy olyan szintű összcsapások ezke, mint anno a Fradi - Újpest meccsek voltak. De sajnos a magyar foci olyan szintű sose lesz.
    Ha már a Fradi szóba került ismét nem tudták eladni. Nem volt aki bevállalja. Vajon spekulálnak a vevők? Látja Kisteleki úr ... ez lett a dologból... a Fradi meg fog szünni.
    Na de térjünk vissza a lényeghez:
Valenciába látogat a Királyi Gárda, azután hogy a hazai csapatnál elküldték az edzőt, mivel 3-0 ra kikaptak a Sevillától. Kik ülhetnek le a Valencia kispadjára: José Mourinho, Vicente Del Bosque vagy akár Fabio Capello is. Murinho nem tud szélp futbalt jászatni.  Ő az erőfudbal képviselője,  holott szerintem a Velenciára, és a spanyol csapatokra inkább a technikás játék a jellemző. Így őt nem tartanám jó választásnak. Capello róla se mondhatnám el, hogy olyan szép, látványos futbalt jászatott volna, anno a Milánnal, vagy legutóbb a Reallal. Bár az eredmény őt igazolja. Vicente Del Bosque-t  már szivesebben látnám a kispadon. Az én tippem az, hogy ő fog leülni a kispadra. ( Kiváncsi vagyok a te tippedre is !!! Lécci írd meg!)

A mai meccsre a tippem: Valencia - Real Madrid: 1-2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thebestfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr88214441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása